Ga naar hoofdinhoud

(newborn) Babymassage

Vandaag had ik een heel lief mannetje op visite. Kai… bijna 6 maanden jong en een echte vrolijkerd. We hebben een ontzettend gezellige ochtend gehad. Lekker brabbelen en kletsen met elkaar, een heerlijke massage tussendoor aan die kleine man gegeven, fijn in een warme doek gewikkeld en daarna gaf meneertje aan dat hij toe was aan zijn welverdiende dut! Hij sliep als een roosje in het wiegje wat ik hier nog heb staan (en waar ik echt geen afstand van kan doen). Ik ben er gewoon relaxed bij gaan zitten want ja…Hij is tenslotte al wel bijna 6 maanden en kan zich dus ook goed omdraaien. En in zo’n klein schattig wiegje is er niet heel veel ruimte en wilde ik em graag in de gaten houden.

Genietend van de sfeer en de rust heb ik daar wel ruim een uur naar kunnen kijken….en natuurlijk ook updates naar zijn mama gestuurd. Zij was er eventjes op uit met haar dochtertje. Even 1 op 1 met haar kleine meid…Super! Nadat lieve Kai ontwaakt was hebben we samen met zijn zus, mama en ik een lekker kopje koffie en melk gedronken, de ochtend doorgenomen en met een voldaan gevoel de ochtend afgesloten…

Daar word ik blij van!

Een video als verslag

Met goedkeuring van de moeder heb ik een verslaglegging mogen filmen en mag ik deze ook delen met jullie.

Wil jij ook een workshop (newborn) babymassage? Of samen met meerdere vriendinnen?
Stuur me een berichtje met je contact gegevens. Uiteraard werk ik volledige corona-proof.

Ook een workshop? Klik hier

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie