Ga naar hoofdinhoud

KraamzorgPLUS

Kraamzorg PLUS,

Zorg en ondersteuning NA de kraamzorg…

Je bent net bevallen…en eindelijk is jullie kleine spruit er! Wat een ontzettend intense en unieke ervaring is dat…Een nieuw leven….een gezin is geboren en dat gaat gepaard met de nodige nieuwe overweldigende gevoelens, hormonen, wennen aan je kleintje en bijkomen van deze geboortenis. Tijdens de eerste week is daar de kraamverzorgende die je/jullie mee op weg helpt, ondersteunt en voorziet van alle informatie omtrent jullie kleintje. Erg fijn en waardevol. En net als je weer een beetje ‘op aarde’ bent gekomen, trekt de kraamverzorgende de deur dicht en mag je het zelf gaan doen! Super spannend…gezonde spanning…maar ook kun je nog heel erg twijfelen over bijv. de (borst) voedingen, slapen en/of huilen van je baby of heb je een erg heftige bevalling gehad waar je lichamelijk ook nog van moet herstellen…kortom: Je kunt nog wat zorg en ondersteuning gebruiken.

Hoe fijn is het dan dat die zorg en ondersteuning er dan is…Voor JOU, je BABY en JULLIE. Het op tijd aan de bel trekken is dan ook erg belangrijk en helpt naar een voorspoedig herstel en start van de eerste periode MET je kleintje.

Kraamzorg PLUS is er vanaf de kraamweek tot en met 3 maanden daarna.  Los van het feit dat zorg en ondersteuning gewoon erg prettig voor jullie kan zijn,  zijn er nog een aantal andere situaties die ik tegenkom waarbij Kraamzorg PLUS een uitkomst biedt. Bijvoorbeeld: Heb je wat langer in het ziekenhuis moeten verblijven? Bevallen van een 2-of meerling? of na een vroeggeboorte? Je komt thuis en in sommige situaties is er dan weinig of geen zorg meer. Ik  weet uit (eigen) ervaring dat het erg veel rust kan bieden als er dan nog even iemand bij je thuis komt. Voor een luisterend oor…tips en handigheidjes door te nemen…rust regelmaat en reinheid te waarborgen…(borst)voedingsondersteuning en op die wijze weer het vertrouwen in jezelf, je baby en de nieuwe situatie te voelen.

Ik wil er dan voor je zijn!

Neem gerust contact met me op en we bespreken de mogelijkheden. Samen kijken we waar behoefte aan is en je zult merken dat er al een soort van rust komt. Aarzel niet…Bel, app of mail me…Anytime!

De eerste 1000 dagen van een mensenleven zijn zo belangrijk, al dan niet cruciaal  voor een goede en gezonde ontwikkeling in het verdere leven. Nu investeren in een zo fijn en veilig mogelijke start  voor je baby en jullie is het meest waardevolle wat je kan bieden.

Een kop koffie of thee drinken en kennis maken? Lijkt mij leuk, klik op de button en maak kosteloos kennis.

Kennis maken?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie