Ga naar hoofdinhoud

Babygebaren, kindergebaren, iedereen kan gebaren!

Inmiddels alweer begonnen in het 4e boek (verplichte literatuur) als voorbereiding op de volgende lesdag van de 1000dagen coach opleiding. Wat kijk ik er toch altijd naar uit om naar Baarn te gaan om weer een hele dag informatie te mogen ontvangen, les te krijgen van ongelooflijk mooie mensen en omringd door mede cursisten met allemaal dezelfde interesse…De eerste 1000 dagen van een mensenleven! De start van je Baby…Jullie als gezin. Zo ontzettend belangrijk. Enfin…inmiddels weten jullie al dat daar echt mijn hart en passie ligt. Ik vind het dan ook ontzettend gaaf om met jullie in contact te komen en mee vooruit te kijken.

Dit boek van Lissa Zeviar : Babygebaren, kindergebaren, iedereen kan gebaren! is dan ook een ontzettende aanwinst voor mij om in te verdiepen. Naast de interessante informatie over hoe een baby/kindje taal en gebaren tot zich neemt, kun je hier al vrij snel mee uit de voeten. Er staan namelijk al meteen heel veel voorbeelden en gebaren in. Natuurlijk heb ik er 12 uitgepikt en ben ik thuis aan de slag gegaan met ons zoontje van bijna 2,5 jaar! Wauwww…na 1 dag gebaart hij me al terug met ‘dankjewel’….Leuk leuk! En zowiezo doet de rest in ons gezin ook mee, want het gaat eigenlijk heel makkelijk als je je er bewust van bent. Dat valt dan eigenlijk ook pas op, want stiekem doe je al veel met gebaren. Het zijn misschien niet altijd de ‘ officiële ‘, maar let maar eens op bij jezelf…

Ik duik nog even verder het boek in…en tot het volgende blog!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie