Ga naar hoofdinhoud

Hallo…Ik ben 1000dagen Coach®

Graag wil ik jullie welkom heten op mijn website en in mijn moederspraktijk.

Binnen Nensies Moederspraktijk werk ik met zwangere vrouwen en (pas)bevallen moeders/ ouders, die juist in deze fase…De eerste 1000 dagen , behoefte hebben aan persoonlijke ondersteuning en begeleiding, zodat zij zich krachtig met zichzelf en hun kindje kunnen verbinden.

Maar wat doe ik nou precies? Wat is een 1000dagen Coach®? Wat houdt het in en waarvoor kunnen mensen bij me terecht? Dit hoor ik regelmatig en met liefde en plezier maak ik dat graag helder.

 

 

“De eerste 1000dagen van een kind zijn de belangrijkste in de ontwikkeling van een kind. Deze dagen starten op het moment van de conceptie tot de leeftijd van 2 jaar. Een 1000dagen Coach® biedt ouders handvatten om zich krachtig met hun kinderen te verbinden en draagt zo bij aan een kansrijke start”.

In deze bijzondere periode, van kinderwens en zwangerschap, kun je bij me terecht voor de mentale voorbereiding. Hoe kun je je er op voorbereiden? Wat zijn je/jullie verwachtingen? En hoe je in de zwangerschap al de verbinding met je kindje kunt creëren. Ben je benieuwd naar wat je kindje al meekrijgt in de baarmoeder?

Ook na de bevalling, als jullie wondertje er is, kun je bij me terecht voor coaching, zorg en ondersteuning NA de kraamzorg. Er kunnen verschillende redenen zijn om te voelen dat er nog behoefte is aan wat extra zorg, ondersteuning en begeleiding.

Heb je (borst)voedings uitdagingen, verloopt je herstel anders dan je had verwacht, ben je vermoeid of zit je even niet lekker in je vel? Ik ben er voor JOU, je BABY en JULLIE…zodat jullie samen verder kunnen groeien in en met alle vertrouwen en een stevige basis.

Wat neem ik mee:

  • Rust en ontspanning
  • mama momentjes
  • Coaching tools/ inzicht
  • Newborn-, baby- en peutermassagetechnieken (ook in workshops)
  • Werken vanuit de geboortepsychologie dmv de methode van je geboorte in kaart
  • spelmogelijkheden
  • 15 jaar kraamzorgervaring
  • Mijn moederhart

Onderstaande video geeft precies weer waar ik voor sta en wat ik doe…

 

 

 

 

 

“Bewuste aandacht voor veilige hechting draagt bij aan een kansrijke start”.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie