Ga naar hoofdinhoud
Activiteiten

Webinar Babymassage

Hier meer over babymassage.

Geboorte In Kaart

Met GIK heb ik een tool in handen om je inzichten te geven in wat jou vandaag de dag belemmert. Om het gedrag van onszelf te begrijpen maar ook dat van baby’s/kinderen. Iedereen heeft een uniek verhaal…. de start van je leven…. je geboorte is een ervaring die je hebt opgeslagen in je lichaam, in je onderbewuste. Patronen die je nu in je leven ziet, zijn terug te koppelen naar het allereerste begin.

Wil jij weten welk verhaal er schuil gaat achter de geboorte van jouw baby? Of wil je kijken naar je eigen geboorteverhaal? En daarmee nieuwe inzichten opdoen waarmee je gelijk aan de slag kan? Voel je welkom en laten we samen gaan kijken wat er op zijn plek valt…

Een Gik sessie duurt ongeveer 4 uur verdeeld over 2 momenten, waarin alle aandacht is voor jouw verhaal.
Er gaan veel kwartjes op hun plek vallen en je krijgt tijdens de sessie mooie inzichten die zorgen voor meer begrip en duidelijkheid. Na afloop ontvang je via de mail jouw persoonlijk Geboorte verhaal van het gesprek, zodat je het nog eens rustig kan nalezen.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten of mijn coaching methodes bij jou passen. Of wat ze inhouden? Laat je gegevens achter en dan bel ik je terug om je vragen te beantwoorden en indien wenselijk een afspraak te maken.