Ga naar hoofdinhoud
Meer weten

1000dagen Coach®

De eerste 1000 dagen van een kind zijn de belangrijkste in de ontwikkeling van een kind. Deze dagen starten op het moment van de conceptie tot de leeftijd van 2 jaar. Een 1000dagen Coach® biedt de ouders verschillende handvatten om hun kinderen een prachtige en kansrijke start te geven.

Zojuist heb je de Visie gelezen van 1000dagen Coach. Hierin kan ik me geheel vinden en ben blij dat ik de opleiding bij KIK opleiding succesvol afgerond heb. 

Geboorte In Kaart

Coaching vanuit de geboortepsychologie.

Geboorte in kaart is een praktische manier om gedrag te gaan begrijpen en er anders naar te kijken. Gedrag van vandaag de dag (bij jezelf of je kindje) is te herleiden naar het allereerste begin en is altijd logisch. Tijdens een geboorte in kaart sessie gaan we kijken naar wat jouw geboorteverhaal te vertellen heeft, of dat van je kindje…wat er zich heeft afgespeeld en waar de behoeftes liggen. Na een geboorte in kaart sessie heb je meer inzichten gekregen, waardoor er begrip en rust ontstaat

Wil je graag  weten welk verhaal er schuil gaat achter de start van je leven of dat van je kindje? Voel je welkom en laten we samen gaan kijken wat er op zijn plek valt…

“Achter elk gedrag zit een behoefte en iedere behoefte wil gezien worden”.

Een Gik sessie ongeveer 4 uur verdeeld over 2 momenten. De eerste sessie gaan we dieper in op het geboorteverhaal en na een paar weken gaan we verder met een sessie waarbij ook de behoeftes inzichtelijk worden.

Mocht je dit willen, dan ontvang je na afloop  jouw persoonlijk Geboorte verhaal via de mail, zodat je het nog eens rustig kan nalezen.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten of mijn coaching methodes bij jou passen. Of wat ze inhouden? Laat je gegevens achter en dan bel ik je terug om je vragen te beantwoorden en indien wenselijk een afspraak te maken.