Ga naar hoofdinhoud

Meer over mij

Ervaring

Mijn ervaring heb ik opgedaan tijdens het werken in de geboortezorg (1998 tot heden). In deze jaren heb ik veel gezinnen mogen helpen. Alsmede mijn eigen ervaringen als moeder van 4, zet ik graag in binnen mijn praktijk.

Kennis

Kennis opdoen binnen mijn vakgebied is onderdeel van mijn passie. Nieuwe methodieken, protocollen en alles wat de kleintjes en moeders vooruit helpt.

Doelgericht

Niet te moeilijk doen, maar vooral bruikbare ondersteuning en tips geven. Niet warrig, maar direct bruikbaar.

Plezier

Samen met klanten hun doelen bereiken resulteert altijd in een plezierige samenwerking.

Inzicht

Jarenlange ervaring en kennis leiden tot inzichten. Deze draag ik graag aan jou over.

Gevoel

Sommige dingen weet je op basis van gevoel, moedergevoelens zijn erg intuïtief en heel sterk. Gevoel zet ik graag positief in.

Over mij

Zwangerschappen, geboortes en baby’s fascineren mij al van jongs af aan. Hoe uniek is zo’n periode! En wat er rondom deze periode allemaal gebeurt en ontwikkelt… prachtig!

Het was voor mij dan ook een logisch keuze dat ik deze passie ging inzetten in de kraamzorg. Wat een bijzondere momenten heb ik mee mogen maken in de 15 jaar als kraamverzorgende. Een levensverrijkende ervaring…Verder ontwikkelen en kennis opdoen was de volgende stap.

En zo kwam ik in 2020 Geboorte In Kaart tegen, ontwikkeld door Martine Bökkers en Marjella Duiker. Prachtige materie, de pre- en perinatale periode en een prachtige methode om een kijkje te nemen in een geboorteverhaal…kijken naar wat er zich heeft afgespeeld in die bijzondere, kwetsbare en life changing periode en kunnen vertalen naar het gedrag van vandaag de dag…Ik ging door…

Ondertussen groeide mijn idee om een eigen moederspraktijk op te gaan zetten…waar ik er ben voor jou, je baby en jullie…bij kinderwens…tijdens zwangerschap en na de bevalling. De eerste 1000 dagen van en nieuw leven….het ontstaan van een gezin. Er kunnen verschillende redenen zijn om te voelen dat je hierin wat extra voorbereiding, ondersteuning en informatie kunt gebruiken…Ik wil er dan graag voor je zijn! Om een bijdrage te leveren aan jullie fijne en meest waardevolle start.

Ik ben de opleiding tot 1000dagen Coach® gaan doen en heb deze succesvol afgerond in april 2021. Beter kunnen inzoomen op een hulpvraag door verschillende brillen op te zetten. Een mooie opleiding…ik noemde het ook wel, “mijn reis” door de verschillende onderwerpen: Primaire reflexen, breindelen, hechting, voeding, babymassage en familiesystemen. Alle informatie sloot perfect aan.

Ik begrijp daarom ook erg goed dat een zwangerschap, de geboorte en de tijd daarna een enorme impact kunnen hebben. Juist daarom wil ik er graag voor jou zijn. Voor moeders… ouders en hun baby’s. Als vraagbaak, als steun, voor praktische begeleiding en coaching, daar waar het even niet vanzelf gaat of als je tegen ‘dingen’ aanloopt als:

  • Ontregeld ritme
  • Huilen van de baby
  • Niet echt kunnen genieten van de nieuw ontstane situatie
  • Vermoeidheid

Als geen ander weet ik hoe die momenten de dagelijkse gang van zaken beïnvloeden. Met mijn ervaring als kraamverzorgende, mijn moederhart en eigen ervaring opgedaan in het leven weet ik dat een goede basis van vertrouwen en verbinding van groot belang is.

Rust, Regelmaat en Eerlijkheid, Luisteren naar je lichaam…daar sta ik voor en geef ik graag aan je door.

Ik heb er ontzettend veel zin in! Kan ik wat voor je betekenen? Neem dan gerust contact met me op.

Liefs Nancy

Meer weten?

Wil je meer weten over:
Geboorte in Kaart?

KLIK DAN HIER

Wil je meer weten over:
mijn werkmethode?

KLIK DAN HIER

Wil je meer weten over:
1000 dagen coaching

KLIK DAN HIER