Ga naar hoofdinhoud

Zorg na de kraamzorg

  • List 1
  • List 2
  • List 3
  • List 4

Zorg na de kraamzorg is datgene wat in een korte tijd veel resultaat kan boeken. Je vertrouwt meer op je zelf, bladiebladiebla.

KOPJE KOFFIE?

Coaching

  • List 1
  • List 2
  • List 3
  • List 4

Zorg na de kraamzorg is datgene wat in een korte tijd veel resultaat kan boeken. Je vertrouwt meer op je zelf, bladiebladiebla.

KOPJE KOFFIE?

Werkmethode

Ik ben er graag voor jou, je baby en jullie…Vanaf het prille begin tot en met de kinderleeftijd van 2 jaar.

Ik ben er voor jou, je baby en jullie…Als 1000dagen Coach® bij kinderwens, tijdens zwangerschap en na de bevalling. De eerste 1000dagen van een nieuw leven, het ontstaan van een gezin.

“De eerste 1000dagen van een kind zijn de belangrijkste in de ontwikkeling van een kind. Deze dagen starten op het moment van de conceptie tot de leeftijd van 2 jaar. Een 1000dagen Coach® biedt ouders handvatten om zich krachtig met hun kinderen te verbinden en draagt zo bij aan een kansrijke start”. 

Wil je je hart luchten en/of je voorbereiden op de geboorte van je baby? Er kunnen verschillende redenen zijn om te voelen dat je in deze periode behoefte hebt aan wat extra informatie, voorbereiding en ondersteuning. Met het bespreekbaar maken van wat je bezighoudt en met behulp van prettige ontspanningsoefeningen, kom je in verbinding met jezelf en je kleintje.

Is de kraamzorg afgesloten en heb je nog wat meer behoefte aan begeleiding en ondersteuning voor jezelf  en je baby? Weet dat je ook voor Kraamzorg PLUS bij me terecht kunt. Denk bijvoorbeeld aan: Een gecompliceerde zwangerschap/bevalling, na een keizersnede, na een vroeggeboorte, een meerling geboren en bij het niet lekker in je vel zitten.

Samen kijken we tijdens een kennismakingsgesprek waar behoefte aan is, wat jij nodig hebt om de tijd NA de eerste kraamweek zo fijn en prettig mogelijk te ervaren.

Wat je van mij kunt verwachten: Zorg en ondersteuning na de kraamzorg, rust creëren, een momentje voor jezelf laten nemen en daarnaast informeer ik jullie, geef ik advies en tips over de verzorging van jullie kindje. Ik kan je begeleiden bij de borst- of flesvoeding en bij vragen omtrent huilen en slapen van je kindje. Met alle aandacht voor jou, je baby en jullie…een luisterend oor, werken we samen aan vertrouwen en verbinding. 

Ik help je graag op weg naar datgene wat je zo blij maakt.

Dit zijn ‘mijn ingrediënten’ om je te helpen:

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden waaruit je kan kiezen. Op het einde van ons kennismakingsgesprek kijken we of ik iets kan betekenen voor je en in welke vorm. Ga je voor een aantal malen coaching, of de Geboorte in kaart brengen? Of gaat je keuze uit naar een geheel coaching traject of het kraamzorg PLUS pakket?

Kraamzorg PLUS

Zorg en ondersteuning NA de kraamzorg. Elke baby is uniek…elke ouder is uniek. Iedereen verdient dus zorg op maat!

Geboorte in kaart

Het verhaal van de start van je leven in kaart brengen. Het is een geweldige methode om inzicht te krijgen in het gedrag en de behoefte van je kind of van jou.

Coaching

Wat houdt je bezig? Waar loop je tegen aan? Vaak zijn enkele gesprekken, waarbij we ook praktisch aan de slag kunnen  al voldoende.

Coaching traject

De uitdaging waar je tegenaan loopt vergt meer tijd en aandacht. Tijdens een coaching traject hebben we gedurende een korte periode intensief contact.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten of mijn coaching methodes bij jou passen of wat ze inhouden? Laat je gegevens achter en dan bel ik je zo snel mogelijk terug.